Bromsarna gick sönder på min bil.

Morsning korsning! Hur är livet med er då? Med mig är det bra, tackar som frågar. Jag har som vanligt på min fritid inte gjort så mycket denna vecka. Ni vet att jag älskar min bil och jag fick igår tyvärr lämna in honom på 11:ans bilverkstad i Sjöbo eftersom bromsarna krånglar. Jag hade aldrig vågat köra bilen en gång till efter att jag nästan inte fick stopp på den vid ett övergångsställe igår, så jag lämnade in den på närmsta bilverkstad i Sjöbo där jag bor.

Vet ni hur jobbigt det är att vara utan bil? Nu har jag bara vart utan bil i 24 timmar men min kära bil kommer inte bli klar förrän om 48 timmar till… De hade så mycket att göra på verkstaden och jag förstår att de tar bilarna i tur och ordning. Men jag har kli i fingrarna. Jag vill bara ut och åka min bil, även fast jag inte gör det så ofta. Men när man är utan bil i flera dygn så känner man sig tvungen att vara hemma för att möjligheten att ta sig någonstans inte finns där. Ni tänker säkert nu att jag kan ta bussen, men grejen är den att jag bor mitt ute i skogen så det fungerar inte riktigt.

Jag längtar i alla fall tills jag ska hämta min bil på 11:ans bilverkstad i Sjöbo och då ska jag ta en resa ner till Ystad och sätta mig vid havet och bara vara. Jag är nyfiken på vad ni gör på er fritid så kan inte ni skriva i kommentarerna vad er favoritsysselsättning är?

Jag tackar för idag och jag längtar på att få läsa era fina kommentarer. Ni får ha det så bra så hörs vi senare!